Ethernet over Coax

1G up and Down

Ethernet over coax, een innovatieve technologie die de kracht van het verleden verbindt met de snelheid van de toekomst. Stel je voor: het robuuste en betrouwbare coaxiale netwerk, dat ooit diende als de ruggengraat van uw televisieverbindingen, wordt nu getransformeerd tot een razendsnel informatiesnelweg.

High Speed

Wat maakt het zo indrukwekkend? 

Snelheid en stabiliteit zijn de kernwoorden. Deze technologie biedt ultrasnelle gegevensoverdracht, vergelijkbaar met de prestaties van traditionele Ethernetkabels. 


Of het nu gaat om het streamen van high-definition video's, het spelen van online games of het uitvoeren van zakelijke toepassingen, Ethernet over coax levert de prestaties die je nodig hebt, zonder concessies.


Leer meer

Duurzaam

De overgang naar Ethernet over coax is niet alleen een upgrade, het is een evolutie. 


Het versterkt niet alleen de bestaande infrastructuur, maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden. 


De naadloze integratie met bestaande coaxiale bekabeling maakt het een kosteneffectieve oplossing die de investering waard is.


Ontdek meer

Met Ethernet over coax brengen we een revolutie teweeg in de manier waarop we verbonden zijn. Deze technologie maakt gebruik van de bestaande coaxiale bekabeling in gebouwen, waardoor de infrastructuur direct wordt gemoderniseerd zonder ingrijpende verbouwingen. Vergeet de beperkingen van verouderde bekabeling; Ethernet over coax herdefinieert connectiviteit.


Kortom, Ethernet over coax is de brug tussen het verleden en de toekomst van connectiviteit. Het verenigt betrouwbaarheid met snelheid, efficiëntie met gemak. Maak je klaar om te ervaren wat er mogelijk is wanneer het beste van beide werelden samenkomt. 


Welkom bij de revolutie van Ethernet over coax - waar het verleden een springplank wordt naar een grenzeloze digitale toekomst.